Een vast speelmoment

Op Tennispark Rozenrust huur je altijd een vaste baan op een vast tijdstip. Dat kan alleen voor een zomer- of winterseizoen of voor allebei.

Op Tennispark Rozenrust werken wij met het begrip ´hoofdhuurders´. De hoofdhuurder huurt bij ons een baan op een vast tijdstip met een aantal vaste spelers, die verplicht zijn hun voor- en achternaam, adres, telefoonnummer en e-mailadres aan het secretariaat door te geven. Als wij alle gegevens hebben ontvangen, stuurt de penningmeester een nota voor de gehuurde baan. Na betaling ontvang je een sleutel van het buitenhek en de code van de deur van het clubhuisje.

Je kunt op Tennispark Rozenrust op twee manieren een baan huren: per dagdeel of per uur. Als je met een groep wil komen tennissen, heb je dus een hele ochtend, voormiddag, namiddag of een avond tot je beschikking. Het heerlijke gevoel van je eigen privé tennisbaan in een rustgevende, groene omgeving!

De vier dagdelen:
Ochtend: 9.00-12.30 uur
Voormiddag: 12.30-15.30 uur
Namiddag: 15.30-18.00 uur
Avond: vanaf 18.00 uur

Wel begrijpen wij dat je met bijvoorbeeld twee of vier personen misschien niet altijd een heel dagdeel wilt huren. In dat geval is het huren van losse uren mogelijk, maar hierbij hanteren wij de regel dat verhuur van een dagdeel voor losse uren gaat om zo veel mogelijk gaten in het verhuurschema te voorkomen. Ook vinden wij het daarbij fijn dat de losse uren de indeling van de dagdelen volgen: bijvoorbeeld 1 uur van 12.30-13.30 uur i.p.v. 12.00-13.00 uur. Op deze manier kunnen zo veel mogelijk spelers plezier hebben van het park.