De banen

Tennispark Rozenrust is gelegen in de gemeente Leidschendam-Voorburg naast het liefelijke Park Rozenrust op een steenworp afstand van de Vliet. Je speelt dus letterlijk tussen het groen en hoort altijd de vogels fluiten in het park. Naast het park ligt er een mooie, gemeentelijke speeltuin, waar eventuele kids zich tussendoor ook prima zullen vermaken. Ons tennispark is geheel omheind. Een fijne, groene en veilige ambiance!

Huur je eigen privétennisbaan! Waan je in het bezit van je eigen tennisbaan op Tennispark Rozenrust! Hoe leuk kan dat zijn?

Het park beschikt over twee kunstgrasbanen (de banen zijn in 2020 met de allerbeste materialen geheel vernieuwd) en je huurt tijdens het zomer- en winterseizoen een baan op een vast tijdstip (zie baanhuur voor meer info). Niemand kan je dus afgooien en je hoeft nooit te wachten. Kom met je tennispartner of het hele gezin of stel je eigen clubje samen – sportief bezig zijn en plezier hebben in je eigen gekozen setting, dat kan op Rozenrust. ´s Winters wordt er alleen overdag gespeeld, het park beschikt – gezien de natuurlijke ligging – niet over een lichtaccommodatie. Onze spelersgroep bestaat uit diverse leeftijdscategorieën en er is ook een tennisleraar actief op het park met lessen voor zowel jong als oud.